در هوای گرم، تمام فرنی‌های تهیه‌شده از غلات در ترکیب با شیر برای صبحانه مناسب نیستند.

جو دوسر

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، نوریا دیانوا متخصص تغذیه در روسیه در مقاله‌ای اعلام کرد که کدام غلات بهتر است در هوای گرم خورده نشود.

نوریا دیانوا  معتقد است که در هوای گرم باید رژیم خود را تغییر دهید. وی توصیه می‌کند که از بلغور برای صبحانه صرف‌نظر کنید، زیرا بسیاری علاقه‌مند هستند که در هنگام صبح بلغور را با شیر مخلوط کرده و میل کنند.

وی گفت: مهم‌ترین چیز این است که در فصل گرما فرنی بلغور مصرف نکنید. این فرنی به‌سرعت جذب می‌شود و به همین دلیل، فرد به‌سرعت می‌خواهد دوباره غذا بخورد. در شرایط گرم چنین کاری و خوردن بیش از حد غذا مناسب نخواهد بود.

همچنین قبل از پایان فصل گرما، ارزش دارد که از غلات همراه با شیر صرف‌نظر کنیم زیرا خطر مسمومیت زیاد است.

این متخصص تغذیه در ادامه گفت: در تابستان، همیشه این خطر وجود دارد که فرنی با شیر زودتر از فرنی با آب خراب شود. اما اگر فرنی را با آب درست کنید، باید میوه و توت را به آن اضافه کنید. اکنون فصل میوه‌های تازه است، بنابراین شیرینی طبیعی را با افزودن میوه‌ها به فرنی‌ها سالم‌تر کنید. برای تابستان افزودن میوه به جو دوسر ایده‌آل است. 

در روزهای گرم، از خوردن این خوراکی به‌شدت اجتناب کنید

کد خبر 615421

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha